2013. február 13., szerda

Icon Model Management


Icon Model Management (Budapest)

Profilja: modellügynökség

Cím: ?
Telefonszám: 06-1-269-16-34
Weboldal: http://www.iconmodelmanagement.net/
Facebook: https://www.facebook.com/IconModelManagementHungary
E-mail cím: info@iconmodelmanagement.net vagy office@iconmodelmanagement.net
Regisztrációs díj: ingyenes

Professzionális, kizárólagos modellügynökség, kizárólag modelleket foglalkoztat. Ha komolyan modellkednél, és megfelelő a magasságod és a méreteid, érdemes jelentkezned ehhez a modellügynökséghez. Kevés modellt foglalkoztatnak, de a szerencsések kijuthatnak külföldre, és ott csinálhatnak nagy modellkarriert. Leghíresebb modelljük Palvin Barbara.

A legfrissebb plakát szerint lányokat 14 éves kortól és 170 cm-től keresnek, fiúkat 16 éves kortól és 185 cm-es magasságtól. A plakát megtekinthető itt: http://adf.ly/mhaoA

Frissítve: 2015. november 28.


INFO VIDEO




255 megjegyzés:

  1. szia! azt szeretném kérdezni h esetleg azt nem tudod h h lehet hozzájuk jelentkezni? mert az e-mailemre nem válaszoltak, telefonon pedig úgyszint nem elérhetők, mert bár kicsöng nem veszik fel:( pedig már egy tucatszor próbáltam:// vagy ha pesten elmegyek a címükre akkor ott tudok jelentkezni? kérlek szépen segíts/segítsetek nekem! előre is nagyon nagyon köszönöm:)

    VálaszTörlés
  2. Kedves Névtelen!
    Az Iconhoz e-mail útján lehet jelentkezni, és legutolsó információim szerint nem szűnt meg az ügynökség. A professzionális modellügynökségek akkor veszik fel a modellekkel a kapcsolatot, ha a beküldött képeikben látnak fantáziát. (Olyan képeket küldtél, amin jól látható vagy? Megfelelsz a modell kritériumoknak?) Valószínűleg az Icon más jellegű lányokat (fiúkat?) keres, mint te, vagy csak még nem dolgozták fel az anyagodat. (ez több hét is lehet, türelem) Ettől függetlenül ne add fel! Szerintem ne menj az irodába, ha tetszel nekik, úgyis fel fognak keresni, és ők maguk hívnak be. Ha mégsem keresnének, akkor se add fel a profi karriert, van több jó hírű kizárólagos, professzionális ügynökség, pl. Valentine Models vagy a Visage, érdemes több helyre elküldeni a képeidet. Az oldalon találsz más, nem kizárólagos ügynökségeket is. Sok sikert!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziasztok!:) A június 9-i vagyok. Szóval jól értem, ha bemegyek az ICON-hoz Budapesten, akkor nem fognak foglalkozni velem?

      Törlés
    2. Szia!
      Megpróbálni meg lehet, de szerintem csalódni fogsz. Ott is azt fogják mondani, hogy e-mailben vagy telefonon felveszik a kapcsolatot azokkal, akikben látnak fantáziát. Javaslom, keress fel más ügynökségeket, azért, mert egy ügynökség nemet mondott vagy nem reagált, egyáltalán nem biztos, hogy nem vagy alkalmas a pályára. Sok sikert!

      Törlés
    3. Értem. Azért megpróbálom személyesen is, hátha:) Köszönöm a segítséget! :)

      Törlés
    4. Szia!!én most 12 éves vagyok.nyáron augusztusban 13.-án leszek 13éves és most vagyok 156cm....remélem akkor elérem már a 163cm-tert sőt biztos mert hamar növök...:))!! szerinted érdemes jelentkeznem??már kiskorom óta mindig modellkedésre vágytam..!!:) már voltunk a Diamonds modellügynökségnél de nem nagyon jött be nekünk jah és megbízhatóak? EZ AZ ÁLMOM HOGY híres legyek és hogy olyan leszek mint a Palvin Barbi:))♥♥ ő..a példaképem:)!!!

      Törlés
    5. Szia!
      Az Iconhoz jelenleg 14 éves kortól várnak jelentkezőket, úgyhogy amíg nem vagy annyi, addig el fognak utasítani. Javaslom, hogy addig gyermek ügynökségeknél próbálkozz, és amikor betöltöd a 14-et, akkor jelentkezz. Magassági határ is van, 170 centi, addig könnyen elérheted ezt. Sok sikert!

      Törlés
    6. szia ! én most 13 vagyok nemsokára 14 nagyon szeretnék modell lenni és már sok ügynökséget kerestem interneten de ez a legszimpatikusabb most 170cm vagyok és 50-52 kg szerinted van esélyem náluk?

      Törlés
  3. Sziaa :) Az e-mailt angol nyelven kell küldeni vagy magyarul?

    VálaszTörlés
  4. Kedves Névtelen hozzászóló! Az ügynökség budapesti, csak külföldre közvetít modelleket, így nem kell angolul írni, elég a magyar. Sok sikert!

    VálaszTörlés
  5. Hello :)

    Én modell szeretnék lenni,meg van a magasságom is.Hány képet kéne küldeni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Két képet minimum, de négy-ötnél több nem kell. Egyet az arcodról, egy pedig legyen teljes alakos. Csak te legyél a képeken. Nem baj, ha amatőr, de ne a tükörben pózolós fotók legyenek és jól látható legyél. Sok sikert!

      Törlés
  6. Helló!
    és minimum hány cm-nek kell lennem?
    Zsuzsi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Zsuzsi! Úgy tudom, hogy minimum 173-174 cm-nek kell lenned.

      Törlés
  7. Palvin Barbit is itt fedezték fel ugye :)
    az lenne a kérdésem 11-13 évesek is jelentkezhetnek?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Így van, az Iconnál fedezték fel Barbit. A 11 éves még túl fiatal, inkább gyermek modellügynökségnél kell próbálkozni ilyen korban. 13 évesen azonban már lehet jelentkezni, a professzionális ügynökségek alsó korhatára 13-14 év.

      Törlés
  8. Hogyan lehetnék olyan híres és sikeres mint Palvin Barbara?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kitartással, sok munkával, némi ismeretséggel és sok szerencsével bármi elérhető. Sajnos a titkos receptet én sem ismerem.

      Törlés
    2. Szépnek kell lenned

      Törlés
  9. sok ,fotózáson vett részt,reklámokban DE ezt mind 4év alatt érte el !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez igaz hogy alá kell írnom egy szerződést hogy nem vághatom le a hajamat?,vagy azt csinálnak a hajammal amit akarnak?

      Törlés
    2. Erre nem tudok neked válaszolni, valószínűleg van valamiféle kitétel (érdekes is lenne, ha egy profi modell egyik nap fekete, aztán vörös, aztán meg szőke lenne), de erről az ügynökség munkatársait kell megkérdezned.

      Törlés
  10. lenne még egy kérdésem az ,hogy én igen "külödöleges vagyok ,11évesen :D:D:D félig ghanai és félig Magyar szerepeltem már filmekben,reklámokban ,videó klippekben :):)így se lehetne

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! 13 év alatt nem foglalkoznak a professzionális ügynökségek senkivel, mivel két év alatt is sokat változik az ember, főleg ebben a korban, ezért nem keresnek ennyire fiatalokat. Még egy 13 éves is lutri, hiszen gyorsan változhat, lehet, hogy pár hónap múlva már nem lesz eladható, még ha különleges, akkor sem biztos. Javaslom, hogy erre a 2 évre inkább gyermek ügynökségekhez jelentkezz, és csak azután az Iconhoz. Egyébként megpróbálhatod, hiszen nem kerül semmibe, de valószínűleg azt fogják mondani, hogy gyere vissza két év múlva. (Esetleg próbáld meg úgy, hogy nem írod bele a jelentkezésedbe a korodat, hátha...) Sok sikert!

      Törlés
  11. Hello :)

    Csak azt szeretném megkérdezni hogy,hogyan lehetnék 'jó' modell? Már kis korom óta modell szeretnék lenni.(15 éves vagyok)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      A "jó modell" egy igen tág fogalom, de megpróbálok néhány dolgot leírni, hátha segít. Kellenek megfelelő adottságok, min. 173 cm magasság, kb. 88-58-88-as méretek, némi színészi véna, hogy el tudj játszani egy reklám szerepet vagy egy fotón ki tudd hozni magadból a legtöbbet. (iratkozz be egy színjátszó körbe, vagy gyakorolj otthon) Fontos, hogy jó legyen a mozgásod, ehhez hozzásegít a tánc vagy a torna. Fontos emellett a bőrápolás, a természetesség, a sport. Szükséges még egy jó ügynök vagy ügynökség, mert egyedül lehetetlenség érvényesülni. Nem árt, ha van türelmed, kitartásod, a munka iránti alázat is nagyon fontos, és el kell fogadnod, hogy a modellkedés egy jó lehetőség, de emellett nem szabad abbahagynod a tanulást, hiszen a modellvilág csillogása nem tart örökké. Hajrá!

      Törlés
    2. Köszönöm :)

      Törlés
  12. És ha nem tudnák eljátszani egy reklám filmet,vagy nem jól sikerülne,akkor már le is mondhatnák a modellkedésről?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nyilván nem. A modelleknek elsősorban a fotókon és a kifutón kell megfelelniük, de sokszor keresnek reklámokba, filmekbe is modelleket szerepre, ezért írtam, hogy némi színészi véna nem árt, ha van. Ha nincs, akkor nincs, legfeljebb nem küldenek ilyen castingokra, vagy majd belejössz, ha mégis úgy adódna, hogy megkapsz mondjuk egy reklám szerepet. Emiatt igazán nem kell aggódnod, a lényeg, hogy kifutókon és a fotózásokon helyt tudj állni.

      Törlés
  13. Nekem minden vágyam hogy modell lehessek.meg van a magasságom is, csak nem tudom hogyan kezdhetném el.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Készíts otthon pár amatőr képet az arcodról, egy teljes alakosat, és esetleg egy fürdőruhásat, majd küldd el pár professzionális ügynökségnek. (Ne magadat fotózd, jól látható legyél, csak te legyél rajta, stb.) Ilyen professzionális/kizárólagos ügynökség például: Icon, Valentine Models, Visage, Royal Models. Ha valamelyikük lát benned fantáziát, akkor jelez, hogy menjél be az irodájukba. Ha továbbra is esélyesnek tartanak, akkor szerződést kötnek veled, és akár már utazhatsz is külföldre, vagy mehetsz itthoni castingokra. A professzionális ügynökségek nem kérnek pénzt a portfolióért és semmiért sem, náluk van a legnagyobb esélyed befutni, de nagyon nehéz hozzájuk bekerülni. Ha ez nem jön össze, csináltathatsz portfoliót pénzért, és beregisztrálhatsz a nem kizárólagos ügynökségekhez a képeiddel.

      Törlés
  14. Azt hallottam hogy hiába magas és vékony valaki ha nincs semmi alakja akkor nem lehet modell?
    És az arc kell,hogy valaki modell lehessen?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rosszul hallottad, a divatmodellek vékonyak, magasak és kifejezetten fiús alkatúak. A 90-60-90-es méret a hétköznapi álomméret, a modellek ennél vékonyabbak. Arcra inkább a "könnyen formálhatóság" a lényeg, hogy bármit ki lehessen belőle hozni, sok divatmodell átlagos arcú, sokan még csak nem is szépek, de a sminkmesterek sokat ki tudnak belőle hozni. Ezek a divatmodell kritériumai, nyilván más követelményeknek kell megfelelnie egy reklámmodellnek (átlagos/vékony/sportos/duci, attól függően, hogy mit akar eladni, kifejezetten szimpatikus, megnyerő arca kell, hogy legyen) és egy aktmodellnek (értelemszerűen nagy mellű, dögös, akár teltebb is, legyen férfiálom, hiszen nekik készülnek a képek).

      Törlés
  15. Hogyan juthatnák ki külföldre divatbemutatókra?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jelentkezel ügynökséghez, ők kiküldenek külföldi castingokra, és ha kiválasztanak, akkor vehetsz részt divatbemutatókon.

      Törlés
  16. Ki szólította le Palvin Barbit?

    VálaszTörlés
  17. Angolul tudni kell beszélni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hát alap fokon persze ;)
      máshogy nem boldogulsz !!

      Törlés
  18. 13 évesen lehet már modell tanfolyamra jelentkezni ugye?
    Ha igen, akkor hogyan, és hol?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem kell tanfolyam bemész az ügynökségbe ha tetszel akkor szerződésed lesz a nem akkor elküldenek !

      Törlés
  19. Kötelező angolul vagy más nyelveken beszélni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha nem akarod, hogy "eladjanak egy zsák krumpliért" külföldön, akkor igen. Az iskolában tanítanak angolul mindenkit, úgyhogy valamennyire mindenki tud beszélni, aki a 13-20 éves korosztályhoz tartozik. A nyelvkérdés viszont már nagyon nem tartozik az Icon modellügynökséghez, úgyhogy inkább itt folytassuk a nem Iconhoz kapcsolódó dolgok megbeszélését: http://magyarmodellugynoksegek.blogspot.hu/2013/01/hany-eves-korban-erdemes-elkezdeni.html

      Sajnos fórumot, vendégkönyvet nem enged csinálni a blogspot, úgyhogy csak ez van. Köszi!

      Törlés
  20. Hol vannak 'jó' ügynökségek?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nézz körbe az oldalon, és válaszd azt, ami számodra a legmegfelelőbb. Mindenkinek más a jó.

      Törlés
  21. Hello!

    Ez a modellügynökség férfiakat is foglalkoztat?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Erre vonatkozóan nem találtam információt, küldd el a jelentkezésed, és akkor kiderül. Jó lenne, ha megírnád, hogy ki tudjam én is írni! Köszi!

      Törlés
    2. Igen, férfiakkal is dolgoznak !

      Törlés
  22. Szia:) nagyon szeretnék modellkedni,augusztusban készül is a portfólióm, és a fotósom is azt mondta h. minden megvan ahhoz h. az legyek(arc,alak stb) csak az a baj h. 162cm vagyook kb.:/ Szerinted megpróbáljak azért jelentkezni ezekhez az ügynökségekhez?:Royal models,Visage,icon? És ezeknél a regisztráció ingyenes? És ha bejutok utána ennek mennyik a költségei?:) Várom válaszod:) Szabina(14)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Szabina! A professzionális ügynökségekhez 173-174 cm-es magasság a minimum, a 162 cm sajnos kevés lesz. Ettől függetlenül megpróbálhatod, bár a -11-12 cm nagyon sok, vagy várj egy kicsit, hátha nősz még. Profi ügynökségekhez ha bekerül valaki, az semmilyen költséggel nem jár, a teszt fotózást is ők állják. Ha nem nősz meg, akkor is vannak más ügynökségek, akik foglalkoztathatnak, és lehet belőled jó fotómodell.

      Törlés
  23. Hello:)

    Csak akkor lesz valaki híres ha szép?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kismillió olyan színész vagy énekes van, aki nem szép, mégis híres, és szeretik az emberek. Sőt, a modellek között sem mindenki szép.

      Törlés
  24. Szia, én is modell szeretnék lenni és én is írtam e-mailt ,de nem válaszóltak. Olvastam, hogy ha küldök nekik pár képet akkor lehet felvesznek. Csak nem tudom a pontos címüket. Megmondanád a címüket?
    Előre is köszönöm

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Az office@iconmodelmanagement.net címre küldd nekik a képeket, ne levélben.

      Törlés
  25. 15 évesen már ellehetne kezdeni a modellkedést?

    VálaszTörlés
  26. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  27. Sziasztok! Szeretnék írni az Icon Model Management-nek egy levelet, de nem e-mailt, hanem postai úton. Meg tudnátok adni a címet, illetve segíteni, hogy ez a cím, ami itt ( http://www.fashionmodeldirectory.com/agencies/icon-model-management-budapest/ ) szerepel, az az igazi címük-e. Nagyon fontos lenne! Köszi a segítséget!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Máté!
      A weboldalukon és máshol sem találtam címet az ügynökséghez korábban, ezért is van ott a kérdőjel. Szerintem ez lehet a cím, mivel korábban mintha azt olvastam volna, hogy a 6. kerületben vannak. Mindenképpen próbáld meg, legfeljebb visszajön a leveled, ha mégsem ez az iroda címe.

      Törlés
  28. Sziasztok!
    15 éves vagyok, 172cm-es magasságal, elég különleges arcom van, az alakom is egész jó (többen is kérdezték, hogy "te modellkedsz"?)lényegtelen, a kérdésem az lenne, hogy ha tényleg látnak bennem fantáziát, tetszem nekik, akkor nem kéne fizetnem? (pl. portfólióért) Mert sajnos ez az egyetlen ami gondot jelent! :(
    Előre is köszönöm!
    Kíra

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Kíra!
      A professzionális ügynökségeknél, mint az Icon, nem kell fizetned a képekért. Kevés modellel dolgoznak, ezért a kiválasztottakba beinvesztálnak, hiszen remélik, hogy a jövőben megtérül a befektetett pénz és energia. Cserébe szerződést íratnak alá veled, hogy kizárólag velük dolgozol x ideig, de ez normális is, hiszen ők menedzselnek téged, és mivel kevés modellel dolgoznak, így nagy az esély a nemzetközi karrierre is. Kizárólagos/professzionális ügynökség még: Valentine, Visage, Royal, náluk is érdemes próbálkozni, ha az Icon nem jönne össze. Sok sikert!

      Törlés
  29. 13 éves vagyok. Modell szeretnék lenni, de csak 165 cm vagyok. HHa idén nem is, de jövőre már jelentkezhetek moddelügynökségekhez ugye?
    Anna.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Anna! Nem a koroddal van baj, hanem a magasságoddal, 173-174 cm alatt nem foglalkoznak a kizárólagos ügynökségek senkivel. Jó hír, hogy még simán nőhetsz akkorára, mert még nagyon fiatal vagy, szóval ne aggódj emiatt. Addig is regisztrálj gyermek modellügynökségekhez, és próbáld ki magad!

      Törlés
  30. 169 cm-vel lehetek modell??

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lehetsz fotómodell, kifutómodell nem, oda kifejezetten magas lányokat keresnek. A kizárólagos ügynökségek 173-174 centitől foglalkoztatnak lányokat, de más ügynökséghez attól még nyugodtan regisztrálhatsz, és válhat belőled jó fotómodell.

      Törlés
    2. És milyen ügynökségekhez?
      Irnál párat ,mert én kifejezeten fotómodell szeretnék lenni.

      Törlés
    3. Szia!
      Javaslom, hogy első körben kizárólag ingyenes ügynökségekhez regisztrálj, és ne fizess egy vasat sem, még ha a csillagokat ígérik, akkor sem. Ingyenes ügynökségek: Pl. Nine, All Casting, VIP Budapest Hostess, E’Clat, Art Models, Karakter, La Vita Moda, stb. (nézz körül az oldalon, gyűjtsd ki az ingyeneseket) Érdemes lehet színész/statiszta ügynökségekhez is regisztrálni, itt is előfordulhat, hogy modelleket keresnek reklámba, filmbe, esetleg fotóra. Ingyenes: Playground, Hungaro, Premier Plan, stb. Az ingyenes hostess ügynökségeknél is próbálkozhatsz, sosem lehet tudni, hol mosolyog rád a szerencse. Nem ígérem, hogy fognak az ügynökségek munkát adni, de kiadásodba sem fog kerülni.

      Törlés
    4. És ezek közül melyik a legjobb?

      Törlés
    5. Nincs olyan, hogy legjobb, hol ilyen, hol olyan karaktereket keresnek, hol ezt az ügynökséget bízzák meg egy munkával, hol azt. Javaslom, hogy mindegyik ingyeneshez regisztrálj be. Minél több helyen vagy regisztrálva, annál több esélyed van, hogy castingra hívjanak, és, hogy megkapj egy munkát. (Csak a professzionális ügynökségeknél kötnek az emberrel szerződést, hogy mással nem dolgozhat, sima ügynökségeknél nincs semmi ilyen, annyihoz regisztrálsz be, ahányhoz csak szeretnél.)

      Törlés
  31. 15 éves vagyok és 169 cm. Egyáltalán 169 cm-vel lehetek modell?Vékony vagyok, és azt mondják szép az arcom. Előre is köszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Sokszor leírtam már, a kizárólagos ügynökségek 173 cm-től foglalkoztatnak modelleket, a 169 kevés, attól függetlenül, hogy mennyire vagy csinos. A magasság és a konfekció méret mindenhol alapkövetelmény, ezektől eltérni nem lehet. A nem kizárólagos ügynökségeknél lehet esélyed megcsípni jó munkákat 169 cm-rel is, fentebb írtam néhány olyan ügynökséget, ahol nem kell fizetni, de nézz szét a blogban, rengeteget felvittem már, biztosan találsz olyat, amelyik szimpatikus. Sok sikert!

      Törlés
  32. Szia!
    15 éves lány vagyok.Kérdésem az lenne,hogy ha olyan szép vagyok,hogy a velem szembe jövő emberek zavarba jönnek, utcán kívül is minden máshol,és az osztályfőnököm azt mondta 1. találkozásunkkor:,,Laura,maga olyan gyönyörű",a némettanárom felállított az osztály előtt,h kijelentse:,,hát nem gyönyörű?",megpróbáljak jelentkezni?
    Személyleírásom:-barna,hosszú, ápolt haj
    barna,nagy szemek,167cm,45kg,kivételes,szép arc,telt ajkak,kicsi orr.Fotómodell lennék a magasságom miatt.E-mailben tervezem a kép küldést,adatokkal együtt.Érdemes lenne megpróbálnom?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Laura!
      Nagyon szerencsés vagy, hogy ilyen csinosnak tartanak, de a modellkedés világában nagyon szigorú szabályok uralkodnak. Föntebb több tucat ilyen posztra válaszoltam már, sajnos a 167 cm kevés ahhoz, hogy egy professzionális ügynökség felkaroljon, mert a kifutón nem vagy eladható. Ha pedig ott nem vagy eladható, akkor nyilván olyat vesznek fel, aki megfelel, hiszen a modellek munkái után kapott jutalékokból élnek az ügynökségek. A professzionális ügynökségeknél nincs olyan, hogy fotómodell, kifutómodell, kézmodell, ők olyat keresnek, aki mindenben megfelel a trendeknek egy személyben.

      A nem kizárólagos ügynökséghez mindenképpen regisztrálj, ott általában nincsenek magasságbeli megkötések, és ha tényleg olyan csinos vagy, mint mondják, akkor biztosan lesznek előbb-utóbb megkereséseid. Legyél résen, olyan ügynökségekhez semmiképpen se regisztrálj, ahol több tíz-százezres portfolióra akarnak kötelezni, ezek az ügynökségek ebből élnek, utána munkát viszont nem adnak. (Egy fotósorozat mindenképpen kell rólad, azt inkább profi fotóssal csináltasd. A rendes ügynökségek el fogják fogadni, ha normális a minősége.) Sok sikert kívánok!

      Törlés
  33. Szia,azt szeretném kérdezni,hogyha 15 évesen még nagy valószínűséggel nőni fogok,mert a családomban mindenki magas,akkor is 100%,hogy elküldenek,15 évesen is legalább 174 cm-nek kell lenni?Esetleg azt nem tudod,hogy Palvin Barbara hány cm-esen kezdte? Válaszodat előre is köszönöm!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Sajnálom, hogy sokáig tartott a válaszadás. Konkrétan válaszolni nem tudok a kérdésedre, ugyanis nincs kötődésem semelyik ügynökséghez sem, így nem tudom megmondani, hogy hány centiméter az, ami még belefér a korhoz viszonyítva. Nyilván ha 15 évesen 160 centi vagy, akkor valószínűleg nem leszel 174 sosem, de ha vagy legalább 170-171, akkor már sokkal inkább esélyes a dolog. Próbáld meg a jelentkezést, pénzedbe nem kerül.

      Törlés
  34. Szia!
    Azt szeretném kérdezni, hogy ha e-mailben szeretnék jelentkezni egy professzionális ügynökséghez, akkor milyen fotót küldjek? Amatőrt, vagy inkább csináltassam meg a barátnőm apukájával, aki fotós (esküvői képeket készít leggyakrabban). Emellett még azt szeretném megtudni, hogy a fotókon milyen viselet a legelőnyösebb, és hogy mit írjak az e-mailben a nevemen, koromon, méreteimen, magasságomon kívül. Előre is köszönöm a válaszod. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Teljesen jó az amatőr fotó, ha jól látható vagy rajta, de csak te legyél rajta, ne viselj sapkát, napszemüveget, és ne te csináld a fotókat, hanem kérj meg valakit. Viselet: kibontott hajú arckép smink nélkül. Teljes alakos képnél egy viszonylag szűkebb fazonú nadrág és póló, ebből látják az alkatodat. Csatolhatsz egy fürdőruhás/fehérneműs képet is. Szerintem ezek az adatok elegendőek, esetleg még megírhatod, hogy ki vagy, mivel foglalkozol, miért érdekel a modellkedés. (1-2 mondatban elég)

      Törlés
  35. Szia!
    Az lenne a kérdésem, hogy van-e szerinted esélyem a modell szakmában, ha a magasságom 174 cm, mell 85, derék (emiatt aggódom a legjobban) 63cm, csípő 86cm. Esetleg még abban tudnál-e nekem segíteni, hogy derékból hogyan lehetne lejjebb faragni? Az arcom amúgy karakteres, az alkatom fiús, kissé sportos. Ha van esélyem, Te melyik ügynökséget ajánlanád?
    Várom válaszod!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Magasságod megfelelő, a mellbőséged miatt pedig nem kell aggódnod, a profi modellek mellbősége általában nem éri el a 90 centimétert. Derékból lefaragásra most a hullahoppkarika jutott eszembe, lehetőleg a fából készült változatot használd, azzal nehezebb (=gyorsabban fogyaszt), de a műanyag is jó. Nincs érdekeltségem egyik ügynökségnél sem, de az Iconról, a Valentine Modelsről, Face-ről, Visage-ról jókat hallani. Szerintem érdemes mindegyik kizárólagoshoz elküldeni. Ha esetleg több helyről visszajeleznek, akkor tudsz még választani is. :)

      Törlés
  36. Helo Valaki tudja,hogy az ICON-hoz milyen mail címre kell küldeni a jelentkezést? Ha egyből nem képeket küldök akkor vissza se írnak? én ide küldtem de nem tudom h. jó e a cím mivel a weboldal ahonnan szedtem már több éve karbantartás alatt áll.
    mailcim: office@iconmodelmanagement.net

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Igen, az oldaluk már hosszú ideje karbantartás alatt áll, de ettől függetlenül az e-mail címük úgy tudom, hogy él. (Az office@iconmodelmanagement.net) Ha nem dobja vissza a leveledet, akkor élő a cím. Képet kell küldeni mindenképpen, különben biztosan nem fognak behívni személyes találkozóra. Egyébként nyugodtan hívd fel őket, és kérdezz rá a címükre, akkor tuti, hogy célba fog érni a jelentkezésed.

      Törlés
  37. Szia! 21 évesen már késő lenne elkezdeni a modellkedést?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Attól függ, mi a célod. Ha hobbiból modellkednél, akkor beleférsz, ha nemzetközi karrierre vágsz, akkor határeset. 21 év felett ritkán keresnek lányokat, fiúkat 24-25-nél. Mindenképp hamar lépj, nehogy elszalaszd a lehetőséget!

      Törlés
    2. Köszönöm szépen a válaszodat!

      Törlés
    3. Szívesen! Utólag is bocsi a helyesírás miatt, mobilról pötyögtem, és csak most tűnt fel.

      Törlés
  38. Szia!
    Azt szeretném megkérdezni , hogy melyik e-mail cím a jó? Mert láttam olyat, hogy info@iconmodelmanagement.nem , és egy olyat hogy office@iconmodelmanagement.net. És még azt szeretném kérdezni, hogy ha küldök be képet és csak akkor üzennek vissza ha elfogadták vagy akkoris ha nem?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Elvileg az office@iconmodelmanagement.net jó, de tedd be másolatba a másik címet is nyugodtan, így biztosan megkapják. Úgy tudom, hogy csak akkor válaszolnak, ha látnak benned fantáziát.

      Törlés
    2. Köszönöm! :)

      Törlés
    3. És kb 1-2 hétig lehet várni a visszajelzést? Ha utána nem jeleztek az azt jelenti hogy nem vagyok kiválasztva.

      Törlés
  39. Sziasztok!
    Érdeklődni szeretnék, hogy size modelleket alkalmaztok e?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Nem alkalmaznak. Javaslom, hogy a Plus Size Modellügynökséggel vedd fel a kapcsolatot, ők kifejezetten plus size lányokat keresnek.

      Törlés
  40. Köszönöm szépen!:)

    VálaszTörlés
  41. Szia:) Azt szeretném megkérdezni, hogy ha megfelelő vagyok a modellkedésre kb hány nap múlva küldenek visszajelzést?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Nem tudni. Lehet, hogy másnap, lehet, hogy több hét. Sokan jelentkeznek az ügynökségekhez általában, ezeket a képeket fel kell dolgozni, nyilván nem egy ember dönt arról, hogy kit hívnak be, ez pedig nem kevés idő. Viszont ha több hónap eltelt, akkor már nincs sok esély rá, hogy visszaszóljanak.

      Törlés
  42. Szia! 168-9 cm vagyok, 14 éves, és már olvastam a válaszaidban, hogy 173 cm alatt nem foglalkoztatnak senkit, ezért a kérdésem nem erre vonatkozik. Fotómodellek is kijuthatnak külföldre, vagy nekik nincs jövőjük? Esetleg tudnál mutatni kizárólag fotómodelleket, akik sikeresek ( ha van ilyen ) ?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Természetesen kijuthatnak, bár nyilván több esélye van annak, aki magas, hiszen a kizárólagos ügynökségek őket keresik. Egyébként bármi megtörténhet, katalógusok, újságok, reklámok vannak külföldön is. Kate Moss jut eszembe, ő pl. csak 170 cm magas, mégis világhírű. Nem tudom milyen milyen magas a családod, de ha 14 évesen 168-169 cm vagy, akkor 173 cm-ig még simán van esélyed nőni, sőt, lehet, hogy magasabbra is, csak legyél egy kicsit türelmes.

      Törlés
    2. köszönöm a választ! :)

      Törlés
  43. Szia! Az bortanyos, ha 176cm a magassagom es 89-64-84cm a tobbi?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Tudod mi lehet botrányos? Pl. a bulvármédia meg egyes emberek viselkedése. Egy magasság és alkat sosem botrányos. :) Gondod van a 176 cm-vel? Sok modellkedni vágyó lány bármit megtenne ezért a magasságért. A többi méreteddel sincs probléma, a derekadból kéne pár centit faragni, amennyiben komolyabban modellkednél. Javaslom a hullahoppkarikát, különösen a fából készültet.

      Törlés
  44. Szia!Azt szeretném kérdezni 174 centi magas vagyok a méreteim 85-62-78cm,hogy jó vagyok-e modellnek? Amúgy 16 éves vagyok. Válaszodat előre köszönöm.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! A méreteid alapján: magasságod megfelelő, mellméret rendben van, derékkal sincs különösebb baj, de a csípőnek elég vékony a 78 cm, biztosan jól mérted? Ha igen, akkor javaslom, kezdj el azon a területen erősíteni. Pontosan nem tudom, hogy lehet azt a területet erősíteni, a lányok 99,9%-a inkább onnan szeretne ledolgozni pár centit, a neten biztos van információ. Szerintem egy próbát mindenképpen megér a jelentkezés, sok sikert!

      Törlés
  45. Szia! A kérdésem az lenne, hogy 19-20 évesen már ''kiöregedtem'' a szakmából? Még sosem modellkedtem, de 15 éves korom óta gondolkodom, hogy kipróbáljam e magam kíváncsiságból, hogy mit tudnék elérni. Magasságom 170 cm, illetve arányaim 80-68-88. Szeplős vagyok, barna a hajam és zöld a szemem. Az orrom picikét nagyobb az átlagnál. (Az angol nem az erősségem, csak a nagyon alapok mennek, megértem amit mondanak, de a válaszolás nem nagyon megy) :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      A profi ügynökségek 21 éves korig keresnek lányokat, de nyilván egy 21 éves kezdőnek rövidebb karrierre van lehetősége, mint egy 13 évesnek. A hagyományos, nem professzionális ügynökségeknél nincsen nagyon korhatár, hiszen keresnek nagymama korú modelleket is fotózásokhoz, reklámokhoz, igaz, ott nemzetközi karrierre gyakorlatilag nagyon kevés az esély. "Öreg" tehát nem vagy, főleg, ha inkább hobbinak, kipróbálásnak gondolod ezt, és ha jól veszem ki, akkor erről van szó. A 170 centi azonban kevés, profi ügynökségek közül talán a Face vesz fel ezzel a magasságokkal lányokat. A 68 centi picit sok derékra, abból faragni kellene le. Nyugodtan próbáld ki magad nem professzionális ügynökségeknél, könnyen lehet, hogy szerencsével jársz, és lesznek munkáid, szép emlékeid. A több tíz- és százezres portfolióra kötelező ügynökségekhez azonban ne menj, mert munkát nem biztos, hogy adnak.

      Törlés
  46. Heló!19 éves férfi/fiú vagyok és 172cm magas!Nagyon komolyan szeretném csinálni a modellkedést.Itt nincs esélyem?Van esetleg olyan ügynökség ahol megkapnám a kellő figyelmet ,profi lehetnék és azt az utat járhatnám be mint Palvin Barbi?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Jéger!
      Fiúkat általában 24-25 éves korig keresnek, szóval benne vagy még a korban. Ha komolyan gondolod, javaslom minél több professzionális ügynökségnek küldj magadról amatőr, de jól látható fotókat. (arc, egész alakos ruhában, esetleg egy fürdőnadrágos). Ami gond lehet, a magasságod, fiúkat általában 182 centitől keresnek, a 172 elég kevés, hogy felkaroljanak a kizárólagos ügynökségek, mert ők mindenre jó modelleket keresnek. Ha esetleg nem jönnének be a professzionális ügynökségek, akkor is van még sok lehetőség arra, hogy modellkedjél, a nem professzionális ügynökségeknél általában nincs magassági korlát. 172 centivel is lehetsz jó fotómodell, bár kifutóra valószínűleg kevés lesz ez a magasság. Ha nem kizárólagos ügynökségekhez mész, akkor olyan helyekre regisztrálj, ahol nincsen regisztrációs díj, vagy csak nagyon minimális. Portfoliót (teszt fotókat) akkor magadnak kell csináltatnod, sose adj ki érte több százezer forintot, és ne dőlj be azoknak az ügynökségeknek, akik csak a saját fotóikat fogadják el!

      Törlés
  47. Szia!
    Én egy hónappal ezelőtt küldtem el a képeimet e-mailbe. És azt szeretném kérdezni, hogy még várjak mert lehet bekerülök, vagy már ne számítsak rá?
    Tudom ez egy nagyon híres ügynökség és nehéz bekerülni meg sokan is jelentkeznek. És tudnál e nekem ajánlani másik ügynökséget? Ami Magyarországon van!
    173 cm és 55 kg.
    A válaszodat előre is köszönöm!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Nem tudom pontosan, hogy mennyit kell várni, több hét az átfutási idő, az biztos. Amíg várakozol, addig is nyugodtan elküldheted a jelentkezésedet más ügynökségekhez, legfeljebb választasz, ha úgy adódna, hogy több ügynökség is érdeklődik irántad. Mivel 173 cm vagy, ezért első körben a többi kizárólagos ügynökséghez küldd el a jelentkezésedet, csak azután a többihez. Itt megtalálod őket, ezek mind magyarok (egyébként a blogon található összes ügynökség magyar, szóval nézelődj kedvedre): http://magyarmodellugynoksegek.blogspot.hu/2013/08/professzionaliskizarolagos-ugynoksegek.html

      Törlés
  48. Szia! Szeretném megkérdezni tőled, hogy szerinted érdemes lenne bele fognom a modellkedésbe és, hogy lenne rá esélyem.. Most 16 éves vagyok és 171 cm, 54-55 kg, a méreteim azok viszont átlagosnak mondhatóak.. kb. 82-68-98 Vannak ismerőseim, akik szerint meg van hozzá az arcom és az alakom, de szerintem az alakomat értve elfogultak.. viszont nőni még fogok pár centimétert:) A válaszodat előre is köszönöm!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Nem vagyok ügynök, így nem tudok senkinek konkrét választ adni még képpel sem, hogy ki alkalmas-e modellnek, kinek érdemes belefognia, legfeljebb tanácsolni egy-két dolgot. Ha érdekel a modellvilág, akkor nyugodtan próbáld ki magadat, egy a lényeg, sok százezer forintot ne dobj ki az ablakon, és mindig legyél résen, mert sokan akarják az emberről lehúzni a bőrt is. A méreteiddel kapcsolatban: 171 centi sajnos kevés (a Face az egyetlen kizárólagos, ahol 170-től keresnek lányokat, ott nyugodtan próbálkozhatsz), de mivel 16 vagy, ezért simán lehetsz még 173-174 centi, nem kell aggódnod. :) A súlyod szerintem rendben van, bár inkább a méretek a lényegesek, a derekadból és a csípődből kellene fogyni, az ideális derék 60-62 maximum, a csípő pedig max. 92. Szuper módszer a hullahopp karika a derékra, csípőt pedig bármilyen aktív sport edzi, csak legyél kitartó. Sok sikert kívánok neked!

      Törlés
  49. szia:) lenne pár kérdésem:)
    1. én 13 éves vagyok,lenne esélyem az ICON modellügynökségnél arra, hogy leszerződnek velem ?
    2. mivel még csak 13 éves vagyok, így nem értem még el a 173 cm, (165-8 cm vagyok) és így is lenne esélyem? nem hiszem, hogy a 13 évesek vannak már olyan magasak..de azt írtad, hogy min.173 cm.
    3. én nem vagyok valami vékony alkat..inkább a "közepesek" csoportjába tartozok..és így lenne esély?
    4. és nem is voltam még semmilyen fotózáson,castingon és nem is sportolok..akkor is lenne esély?
    5. ja és nem is nagyon vagyok fotogén de gondolom, hogy ha már pár fotózáson átesnék, akkor ez változna nem?
    6. az számítana, hogy nem tudok idegen nyelveken beszélni?
    bocsi,hogy mindegyik ilyen "eséllyel" kapcsolatos de ezekre kíváncsi vagyok:)
    ja és hol lehet jelentkezni? betudod nekem linkelni azt az oldalt?
    előre is köszönöm a segítséget!:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Megpróbálok mindenre válaszolni.
      1. 13 éves kortól lehet jelentkezni az Iconhoz, szóval a korodon nem múlik.
      2. Nem tudom, 13 évesen hány centit engednek az ügynökségek, vagy akkor is kötelező a min. 173. Van telefonszámuk, hívd fel őket, ők tudnak erről pontos tájékoztatást adni.
      3. Pontosan mit takar a közepes alkat? A modelleknél a méretek a lényegesek, 92-62-92 a maximum, de jobb, ha ennél kevesebb vagy.
      4. Nem baj, ha nem voltál még fotózáson. Mivel suliba jársz, gondolom sportolsz azért eleget.
      5. Egy modellnek pont, hogy nagyon fotogénnek kell lennie, hiszen az a lényeg, hogy mennyire mutat jól a képeken. Valaki vagy fotogén vagy nem, ezt nem lehet megtanulni. Ne keverd össze a pózolással, mert azt nyilván megmutatják, megtanítják, hogy kell, és a fotós is mindig azon van, hogy a modellt a lehető legelőnyösebb pózban és pillanatban kapja el. Van, aki jól mutat a képeken, van, aki nem annyira, egy szép kép tulaja lehet csúnya az életben, de fordítva is: egy szép ember lehet, hogy nem mutat jól a képeken. A gyakorlat jó dolog, nem feltétel, a professzionális ügynökségek általában teljesen kezdőket keresnek.
      6. Angol nyelven muszáj beszélned, ha komolyan gondolod a dolgot. Külföldön egyszerűen nem tudnál boldogulni angol nyelvtudás nélkül. Ha viszont hobbiból, itthon szeretnél szerepelgetni újságokban, katalógusokban, akkor nem kell nyelvtudás, de akkor viszont felesleges az Iconhoz jelentkezned, mert ők külföldre közvetítenek.
      E-mailben tudsz jelentkezni az Iconhoz, a bejegyzésben találod az elérhetőségüket. Több jó minőségű fotót mellékelj, és küldd el a legfontosabb adataidat is az e-mailben. Sok sikert!

      Törlés
    2. szia!:) csak azért írok ide, hogy elmondjam, vannak olyan 13 éves lányok, akik elérik a 170 valahány cm-t. példának okáért, én is 13 vagyok és még egy darabig annyi is leszek (áprilisban töltöm a 14-et), de ennek ellenére 175 cm vagyok:) viszont én a te helyedben várnék még egy kicsit, mert az ICON legújabb plakátján is az van, hogy 14 év feletti lányok jelentkezését várják, 170 cm felett. fiúknál pedig már nem tudom, hogy hogy van, de rád úgyis ez vonatkozik. szóval az a lényeg, hogy 165-8 cm-rel sajnos azt kell mondjam, nem fognak foglalkoztatni/foglalkozni veled. persze, nem vagyok ügynök, de ha 170 cm a minimum, akkor alatta nem igazán van esélyed. azonban még kb most léptél be a tinédzserkorszakodba, azaz még simán nőhetsz!:) tényleg, ne add fel! én is tervezem, hogy jelentkezek az ICON-hoz, de sajna még várnom kell legalább áprilisig:( mondjuk nem is baj, mert így le tudom adni azt a pici feleslegemet. na de mindegy is, tulajdonképpen csak azt akartam leírni, hogy bizony vannak olyan 13 évesek akik megütik a "modellmagasságot". sok sikert!:)

      Törlés
    3. Szia!
      Köszi, hogy írtál és az információkat is. A plakátot nem láttam, de ha igaz, akkor már 170 centitől meg lehet próbálni a jelentkezést mindenkinek. Sok sikert kívánok neked, április hamar eljön ám, addig pedig kitartást az alakformáláshoz!

      Törlés
    4. az előző vagyok:) köszönöm a jó kívánságot!:) nagyon szeretném, hogy ez összejöjjön. nem tudom, hogy ez így jó-e, de azért belinkelem. ez itt a legújabb plakát:) az alján, kisbetűvel írva van a lényeg!;) http://instagram.com/p/eIdTocFfvR/

      Törlés
    5. Szuper, már be is linkeltem a plakátot és leírtam az infókat a poszthoz. Köszi!

      Törlés
  50. szia.én azt olvastam Palvin Barbiról, hogy 174 cm most, és ugye őt 13 évesen fedezte fel az ICON, és képtelenség, hogy már akkor elérte volna a 173-4 cm. De azt írtad, hogy az ICON, csak 173-4 cm-től keres embereket. Akkor Barbi, hogy jutott be? engem ez érdekelne leginkább, mert azt írtad, hogy már 13 éves kortól keresnek embereket, de az képtelenség, hogy egy 13 éves 174 cm legyen..SZERINTEM..

    VálaszTörlés
  51. ja, és még azt is olvastam róla, hogy egyetlen hátránya van, a többi lánnyal szemben, és az az, hogy néhány centivel alacsonyabb az átlag "modellmagasságnál"..(ő most 174 cm) szóval ennyit arról, hogy ő 13 évesen lett volna 173 cm..csak akkor azt nem értem, hogy ő olyan különleges volt, vagy mi, hogy a cm-t nála nem nézték!?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudom, hogy Barbarát hány centivel kezdték el foglalkoztatni, de simán van olyan lány, aki 13-14 évesen 173 centi vagy még több. Több összetevője van a foglalkoztatottságnak, nyilván 13 évesen a határértéktől 1-2 centivel elmaradott, de karakteres és egyedi lányt nem fog egyik ügynökség sem elküldeni, ha látják benne a potenciált. 1-2 centit 13 éves korban még mindenki nő még. (legalább) A karakter elsősorban a lényeg, hogy lássa az ügynökség az esélyt a nemzetközi karrierre. Nyilván, ha megfelelne a lány, de csak 150 centi, akkor egyszerűen nem tudják foglalkoztatni, mert sehol nem fog munkát kapni a világon a magassága miatt. Az ügynökség is pénzből él, nem fog befektetni egy olyan lányba vagy fiúba, aki még a saját költségeit sem tudja majd kitermelni, mert a szakmai követelményeknek nem felel meg.

      A 173-174 centi a modelleknél nem magas, az a belépő magasság, ezért olvashatod azt Barbiról, hogy "alacsony". Általánosságban 173-182 centi között vannak a lányok, tehát 177-178 centi az "átlagos modellmagasság, amit Barbara nem ér el.

      A kizárólagos ügynökségek a világon mindenütt érvényben lévő standerdeknek megfelelő karaktereket keresnek. Ezért vannak a magassági, méretbeli és alkati kritériumok, amiknek meg kell felelni. Ez nem azt jelenti, hogy mindenki esélytelen a sikerre, aki túl alacsony, túl magas vagy éppen plus size modell, csak ezek az ügynökségek nem fogják alkalmazni, ezt el kell fogadni. Kate Moss is 170 cm, és mégis mindenki ismeri a nevét, szóval nem kell kétségbe esni, lehet esélye sikerre az alacsonyabbaknak is.

      Törlés
  52. Mennyi idősen lehet bekerülni?Mik a méretek?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Virág! A legfrissebb plakát szerint lányok 14 éves kortól jelentkezhetnek az Iconhoz, minimum 170 cm-től, a méretek pedig max. 92-62-92 lehetnek, de inkább ennél kevesebb. Sok sikert!

      Törlés
  53. Ha 12 éves vagyok és 152-153 centi a méreteim 72-68-73 akkor van eséjem bekerülni majd később?

    VálaszTörlés
  54. hol kell megmérni magad azt tudom hogy csípő mell de a 3. at nem tudom

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! A derekadnál kell megmérned. 92 (maximum mell), 62 (maximum derék), 92 (maximum csípő). Nem lehet így előre megmondani, hogy milyen méreteid lesznek, két év alatt még sokat fogsz nőni, elképzelhető, hogy hirtelen megnősz, ha a családodban is sokan magasak. Ne hanyagold el a sportot, az alakformálást, és akkor az alakoddal nem lesz probléma. Szerintem addig is nyugodtan kipróbálhatod magad gyermekmodell ügynökségeknél! Íme a lista, amik közül választhatsz: http://magyarmodellugynoksegek.blogspot.hu/search/label/gyermekmodell%20%C3%BCgyn%C3%B6ks%C3%A9g
      Egy jó tanács: soha ne adj ki sok pénzt semmilyen portfolióért vagy regisztrációs díjért!

      Törlés
  55. szia:) 18 évesen nagyon késő/van értelme elkezdeni a modellkedést? és az ICON-hoz ennyi idősen még bekerülhetek? láttam a plakáton, hogy elvileg 21 a korhatár, de gondolom azért inkább felvesznek egy 14 éves kiscsajt, mint egy 18 évest..a méreteim egyébként megvannak, arcra nem vagyok túl átlagos, kíváncsi vagyok mit szólnának hozzám. szóval jelentkezni szeretnék, csak nem merek :D ja és még annyi, hogy csak annak válaszolnak akiben látnak lehetőséget?
    előre is köszi:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hoppá, előző vagyok, nem tudom hol olvastam felső korhatárnak 21-et, most nézten, hogy az nincs is megadva, viszont így még inkább érdekel a kérdés, lehet 18 évesen már teljesen esélytelen bekerülni?

      Törlés
    2. Szia! Miért nem mersz jelentkezni? Se pénzedbe, se semmidbe nem kerül a dolog, legfeljebb nem jön össze, de elmondhatod, hogy legalább megpróbáltad. Csak azoknak jeleznek vissza, akik megfelelnek az elképzeléseiknek, és egy személyes találkozóra hívják őket. A 18 éveddel még beleférsz (igen, kb. 21 a maximum, ez a plakáton nincs rajta, de régen annyi volt náluk a max., a 18 még mindenhol oké amúgy), de ne nagyon halogasd a dolgot, mert minél fiatalabb valaki, annál jobb, hiszen annál hosszabban tartó karrierje lehet, ez pedig az ügynökség érdeke. Hajrá!

      Törlés
  56. derék 60 mell 73-74 csípő 72

    VálaszTörlés
  57. hogy ICON-os legyek felkell költözni Budapestre?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! A minimum méretekkel nem vagyok egészen tisztában, kb. 88-58-88 körül vannak. Még nőnöd kell hozzá mellben és csípőben mindenképpen, de mivel fiatal vagy nagyon, emiatt nem kell aggódnod. Szerintem nem kell felköltözni, az Icon modelljei elsősorban külföldön dolgoznak. Kiküldik a modellt egy-egy projektre külföldre vagy fashion weekekre castingolni. A hazai munkák java része azonban valóban Budapesten van, elég azokra felutazni a fővárosba. Bár Magyarországon is van divatélet, azért ez elég pici piac, nem érik egymást a castingok, mint külföldön, sokan utaznak fel egy-egy válogatás erejéig.

      Törlés
  58. Szija! 167 cm vagyok ez elég ahhoz h megpróbáljam a modellkedést vagy inkább hagyjam? Persze nagyon szeretném kipróbálni magam a modellkedésben, csak sajnos nem hiszem, hogy magasabb leszek már :/

    VálaszTörlés
  59. Szia! Egy dolgot nem írtál meg, hogy hobbiból modellkednél (néha 1-1 casting, fotózás, mellette iskola vagy munka), vagy hivatásszerűen akarnád űzni, amíg lehet. Ha előbbi, akkor regisztrálj be ingyenes ügynökségekhez (lista az Ügynökségek A-Z-ig menüpontban), sajnos az Icon 170 centitől keres lányokat. Sokan szerveznek különféle TFCD fotózásokat, azokra is megpróbálhatsz jelentkezni. Ha viszont profi karriert szeretnél, akkor a 167 centi kevés lesz, főleg, hogy írtad, már nem nősz. Nem mondom, hogy lehetetlen külföldi karriert befutni alacsonyan, de nagyon nagy hendikeppel indulnál. Mindenképpen próbáld ki magad, és majd elválik, sok sikert!

    VálaszTörlés
  60. Szia!
    Lenne egy kérdésem. Kötelező a tökéletes bőr? A baba popsi puhasagú és hibatlan arc? Azon kívül mi van ha nincs meg annyira az alakunk (főleg mellben) csupán vekonyak vagyunk. Azon kívül sokszkr volt velem olyan, hogy a plázában megkérdezték akarok modell lenni. Igent mondtam, így meghívtak valahova. Ott pedig az volt hogy fizetnem kell ahhoz h bekerülhessek hozzájuk. De még így sem biztos hogy felvesznek. Itt ugye nincs ilyen?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Nem árt, ha minél szebb bőröd van, de nem kizáró ok a szeplő és az anyajegy, sőt, néha még előnyös is. A professzionális modelleknél meghatározott méretek vannak, a derék és csípőméret biztos, hogy fix, különben nem megy rá a ruha az emberre, vagy épp leesik. A mellméretet nem tudom, de talán 1-2 centi mínusz még nem a világvége, hiszen a ruha így is rájön az emberre, meg kell próbálni a jelentkezést. (Még mindig jobb, mintha több lenne, sőt, ha növésben vagy, még nőhet is)

      Nem akarlak elkeseríteni, de plázában leszólogatós hostessek fejpénzt kapnak a listára felírt nevekért, úgyhogy nekik édes mindegy, kit szólítanak le, csak a mennyiség számít, hogy minél több pénzt kapjanak. Az ilyen ügynökségek csak a lehúzásra mennek, portfoliót csináltatnak súlyos tízezrekért, százezrekért az emberrel, de munka nincs, pedig ígérgetnek fűt-fát az embernek. Végül mindenkit felvesznek, és kierőszakolják az emberből az utolsó fillért is, olyan szövegekkel, hogy ez most az utolsó casting, utolsó lehetőség, elhúzzák az ember előtt a mézesmadzagot. Engem is behívtak pár éve egy ilyenre, engem nem tudtak behúzni, 150 ezret akartak kipréselni belőlem, de észnél voltam, a második fordulóra sem mentem vissza.
      Vannak normális scout (felfedezők) is, de ők nem névgyűjtők, hanem tényleg kizárólag ahhoz az emberhez mennek oda, akiben látnak fantáziát. A scoutok professzonális ügynökségek emberei, ahol profi modelleket keresnek, és soha nem kell fizetni egy fillért sem.
      Az Icon is ilyen, ha tetszel nekik, akkor semmibe nem fog kerülni a regisztráció, a tesztfotózás, az út, stb. A blogon találsz több professzionális ügynökséget, náluk is ingyenes minden, ők nem lehúzni akarnak, hanem segíteni, kizárólag a munkáidból részesülnek jutalékból. Sok sikert!

      Törlés
  61. Az nagyon gáz ha 165 cm vagyok és 80 cm a mellbőségem? Állítólag "az arcom megvan hozzá" de ilyen kis méretekkel akkor semmi esély?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Az Iconhoz ez kevés lesz, ugyanis 170 centitől keresnek lányokat. Javaslom, hogy keress fel nem kizárólagos ügynökségeket, ott nincsenek magassági korlátok. Sok sikert!

      Törlés
  62. Szia. Azt szeretném kérdezni, hogy ezekkel a méretekkel van esélyem bekerülni? 82-59-85 16 éves vagyok, 175cm. A segítséget előre is köszönöm. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Teljesen jó méreteid vannak, mindenképpen érdemes megpróbálnod a jelentkezést!

      Törlés
  63. szia:) azt szeretnem kerdezni, hogy fogszabajozoval is erdemes lenne-e megprobalni. 15 eves vagyok, 174 cm es 50 kg

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Mindenképpen jelentkezz, szerintem a fogszabályozó nem jelent akadályt, de a jelentkező mailedben azért írd bele. Sok sikert!

      Törlés
  64. Szia. Az lenne a kérdésem ,hogy én 13 éves vagyok akkor kb hány cm kell ahoz ,hogy sikerüljön?????

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      14 éves kortól és 170 centis magasságtól lehet az Iconhoz jelentkezni. Javaslom, hogy addig próbálkozz gyermek ügynökségeknél, és ha betöltötted a 14-et, akkor jelentkezz hozzájuk.

      Törlés
  65. szia! az lenne a kérdésem, hogy mi van akkor, ha valakit behívnak, mert a jelentkezéskor küldött fotóknál nem látszódik, hogy van egy ici-pici feleslege, viszont az ügynökségen már kiderül, de az arca nagyon jó. szóval felvesznek-e úgy valakit, hogy azt mondják neki mondjuk, hogy felveszünk, de van x időd lefogyni, különben....(pl) visszafizeted a pénzt amit eddig belédáldoztunk (vagy mit tudom én:D). tehát van olyan, hogy valakiért vállalják a kockázatot (mert előfordulhat, hogy nem tud lefogyni, az pedig elég nagy kockázat ugye) vagy csak olyan lányokat vesznek fel akik akkor tökéletesek és épp már semmit nem kell rajtuk alakítani (alak szempontjából)?bocsi ezért a hosszú fogalmazásért :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Ezért kell olyan fotót küldeni, ahol normálisan látszódnak az előnyök és a hátrányok az emberen. A személyes találkozóra való invitálás még nem garancia semmire, úgyis élesben dől el minden, súlyfelesleg nélkül sem biztos a siker. Azt gondolom, hogy ha látnak benned fantáziát, akkor le fognak „fogyasztani”, vagy azt mondják, hogy akkor gyere vissza, ha lefogytál. (de ezt nem tudom biztosra mondani, embere és ügynöksége válogatja.) Ha valakinek a teste megváltozik és nem lesz eladható, akkor azt a modellt nem fogják kiajánlani sehová, így munkája sem lesz, kvázi megszűnik a kapcsolata az ügynökséggel. Azt, hogy jár-e valami büntetés, mert mondjuk valaki elhízik vagy csontsoványra fogy (és ezáltal az ügynökségnek kárt okoz), azt a szerződés tartalmazza, ami egyénenként és ügynökségenként eltérő lehet. Pénzt, időt, energiát azután ölnek az emberbe, ha aláírta a szerződést, viszont azt mindkét félnek be kell tartania, különben lehet pereskedni. (Tehát ha az van a szerződésben például, hogy maximum x kg lehetsz, különben y összeget kell fizetni az ügynökségnek, akkor azt be kell tartanod, különben követelhetik tőled a pénzt. Ugyanez visszafelé is igaz, amit az ügynökség ígér, azt neki kell maradéktalanul teljesíteni) Remélem valamennyit tudtam segíteni, sok sikert!

      Törlés
  66. Szia! Az igaz, hogy facebook-on jobban megéri jelentkezni, mert ott Vince hamarabb észreveszi?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziasztok! Erre nem tudom a választ. Elvileg e-mailben kell jelentkezni, a plakátokon, kiírásban, mindenhol ezt olvastam. Próbálkozni persze más módon is lehet. Sok sikert!

      Törlés
  67. ez engem is érdekelne, én is ezt hallottam.

    VálaszTörlés
  68. Szia!
    Ha esetleg kiküldenek külföldre, akkor ők állják az utat, a szállást, stb.?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Ez a kinti ügynökségtől és a szerződéstől függ, de általában a külföldi partnerügynökség állja a modellek ilyen jellegű költségeit.

      Törlés
  69. Szia!
    Ha esetleg kiküldenek külföldre, akkor ők fizetik az utat, a szállást, stb...?

    VálaszTörlés
  70. Hali!
    Megtaláltam a címüket /nem biztos hogy ez az/ 1063 Budapest Szinyei Merse utca 23. 1.emelet 1/a

    VálaszTörlés
  71. Hello :)
    Van olyan ügynökség,ahol nem kell ennyire magasnak lenni?Tehát pl. egy fényképen csak nem számít annyira a magasság,mint a kifutón.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Vannak! Egy csomó ügynökség fent van a blogon, nézz körbe a honlapjukon, ott kint vannak a friss bekerülési feltételek. Elsősorban fotómodelleket foglalkoztató ügynökségeket keress, ott nem annyira számít a magasság.

      Törlés
  72. szia:) az lenne a kérdésem h lehetséges az h modell lehessek??? 13éves vagyok össsszel leszek 14 :) 162centi vagyok:) 58kg:( sajnos tudom h tulsuly szval szerinted?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Ahhoz, hogy modell légy, vékonynak kell lenned. Rendszeres mozgással, étrenddel, diétával elérheted. Természetesen léteznek plus size modellek is, de még nagyon fiatal vagy, úgyhogy inkább azt tanácsolom, hogy dobd le a plusz kilókat, és próbálkozz meg a jelentkezéssel azután. Sok sikert kívánok!

      Törlés
  73. Szia 12 éves vagyon júniusba töltöm a 13 es tudom fiatal vagyok változok de a mell 87 ,derék 70 ,a csípő 92 es kb 164 centi vagyok meg biztos növök apukám 185 centi anyukám 175 szerinted igy most milyen vagyok ha nem veszzük figyelembe a kort?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Mivel a szüleid magasak, így valószínű, hogy te sem fogsz megállni 170 centi alatt, de nem vagyo jós. A mell rendben (max. 90-92 a jó), a derék sok (max. 60-62 a jó), a csípő éppen belefér (90-92 a max.) Sportolj rendszeresen, végezz derékfogyasztó gyakorlatokat (felülés, hullahopp, stb.) Hajrá!

      Törlés
  74. szia, szerinted számít, hogy mekkora valakinek a haja? levágatnám rövidre a hátközépig érő hajamat, de félek, hogy az nagy hátrány az iconhoz :S

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! A modelleknek általában hosszú, természetes hajuk van, amiből pl. kontyot tudnak csinálni a fodrász showkra, vagy egy fotózásra be tudják lőni szépre. Viszont van, aki rövid hajjal is sikeres, szóval ha levágatnád, akkor tedd meg, főleg, ha úgy jobban érzed magad a bőrödben. Egy a lényeg: a festést, melírt, stb. hanyagold, és mindig legyen ápolt!

      Törlés
  75. Szia!júliusban töltöm a 14et rendszeresen sportolok de 165 cm vagyok és a méreteim:mell83,derék67,csípő62.szerinted lenne esélyem az ICONnál? Jól érzem magam mikor fotóznak,tudok pózolni mindenből kihozom a lehető legjobbat de annyira félek.Szeretnék egy nemzetközi model karriert.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Ha félsz az nem jó, vagy tedd félre a félelmeidet, vagy gondolkodj más szakmában, mert a nemzetközi karrier nem a bátortalanságról szól. Szerintem elmérted a méreteidet, nem lehet a csípőd kisebb, mint a derekad. Lányoknál a normál méret az 60 cm derék, 90 cm csípő, úgyhogy mérd meg magad még egyszer. 170 centitől és 14 éves kortól keresnek lányokat az Iconnál, várd meg, míg megnősz akkorára. Mivel még 14 sem vagy, így valószínűleg meg fogsz nőni a minimum magasságra. Sok sikert!

      Törlés
  76. Szia!
    Pécsen lakom ez nagy probléma lenne nekik?

    VálaszTörlés
  77. Szia!
    küldtem nekik emailt, és körülbelül mennyi idő mire válaszolnak rá? hogy mennyit várjak,mennyi idő után biztos hogy nincs esélyem.?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Nem tudok konkrétumot mondani. Néhány hét az átfutás, az biztos. Valószínűnek tartom, hogy 2-3 hónap után már nincs értelme reménykedni, de az ember sosem tudhatja.

      Törlés
  78. Szia!
    Ha nem annyira tudok angolul az nagy baj lenne ??:o tanulom az angolt de szokincsem lehet hogy keve van ::/ de az adottsagaim megvannak hozza, csak az angol nyelvtudas nem annyira..:/ es ez elszomorit de remelem ez nem nagy hatrany nem okoz problemat hogy bekerulhessek. Valaszodat varom! Koszonom!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Ha ilyesmivel szeretnél foglalkozni, akkor hajts rá az angolra! Az Icon külföldre küldi a modelljeit, ott meg szinte biztos, hogy nem lesz senki, aki magyarul tudna, és segítene, fordítana. Ha nem érted az utasításokat, nem tudod kifejezni magad rendesen, de még csak egy kiló kenyeret is nehézkesen tudsz kérni a boltban, akkor sajnos azt csinálnak veled, amit akarnak. Nem kell felsőfokú vagy anyanyelvi szinten tudni, majd ragad az emberre, de a saját érdekedben fontos a minél jobb nyelvtudás, hogy ne adjanak el egy zsák krumpliért.

      Törlés
    2. Köszönöm! hát legtöbbször megértem mit mondanak nekem csak néha a válaszadás elég nehézkesen megy.. :/ de ezt az akadályt is legyőzöm úgy érzem mert képes vagyok rá ugy gondolom :)

      Törlés
  79. Szia!
    Írtam emailt nekik hogy szeretnék jelentkezni...és küldtem három képet nekik de nem natúr képeset, hanem sminkeset és hogy ez baj? vagy natúr képet kellett vna küldenem nekik? és a levélben mit kell konkrétan irni? az adatokat lekell irnom a levélben? vagy azt majd akkor ha visszairnak ? (csak a magasságom és korom említettem meg és h szeretnék jelentkezni.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Ha kell nekik még kép, akkor gondolom majd jelzik. Általában amúgy natúr képet kérnek, szóval ha jelentkezel esetleg más ügynökségnél legközelebb, akkor inkább olyat küldj . Neved, korod, magasság, konfekcióméret kell, esetleg még le lehet írni, hogy miért érdekel a modellkedés.

      Törlés
  80. Szia! Júliusban leszek 14éves a méreteim csípő:90cm mell:91cm derék:65cm és 168-169cm vagyok (legutolsó méréskor ennyi voltam)... Rendszeresen sportolok és emiatt kicsit izmosabb a lábam(vastagabb is kicsit emiatt) mint egy modellnek. Az arcomra azt mondják hogy szép viszont ugye a serdülőkor néha jobban meglátszik az arcomon:/ (egy kis alapozó vagy korrektor és nem is látszik) és ezek miatt nem tudom hogy érdemes e jelentkeznem bárhova. Kiskoromban voltam pár fotózáson de az már régen volt��
    (Így utólag nem is hallottam eddig hogy a hullahoppkarikázással lehet derékból fogyni. Megfogadom ezt a tanácsot��)

    Várom a válaszodat☺
    N.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia N! Javaslom, hogy várj, amíg be nem töltöd a 14-et és el nem éred a 170 centit, ugyanis ez a "beugró" magasság, az alatt el fognak utasítani. Valószínűleg amúgy hamar el fogod érni, ha most 169 vagy. Addig pedig gyúrj rá a derekad formálására! :) Sokat tehetsz azért, hogy az arcbőröd szép legyen, rengeteg gyümölcsöt, zöldséget fogyasszál, és használj természetes szereket. Takács Nórának rengeteg videója van, amiben természetes alapanyagú pattanástalanítókat, radírokat, arcpakolásokat készít, érdemes lenne kipróbálnod néhány receptet, hátha segít! Egyébként ha esetleg nem jönne össze az Icon, akkor is javaslom, hogy figyeld a felhívásokat, sokszor látni, hogy kifejezetten sportos lányokat keresnek egy-egy fotózásra vagy reklámba. Sok sikert kívánok!

      Törlés
    2. Köszönöm szépen a tanácsokat!! És van itt még egy "gondom"... Van egy sérvem a hasamon ami olyan színű ugye mint a bőröm de azért látszik:/ és hogy ez nagyon hátráltatna a szakmában? Gondolom eléggé... De amint már nem növök meg lesz műtve hogy szép legyen☺ de addig még pár év:/

      Mégegyszer köszönöm☺

      N.

      Törlés
    3. Szia! Nem tudom így látatlanban megmondani, mennyiben befolyásolná a karrieredet, nyilván nem előny, de ezt a castingosok, ügynökségek, megrendelők fogják eldönteni. Ha valaki veled szeretne dolgozni, akkor veled szeretne így is. Úgy gondolom, hogy mindenképpen jelentkezzél ettől függetlenül, amint betöltötted a 14-et és megvan a 170 centi. A jelentkezéssel semmit nem veszíthetsz, később bánni fogod, ha esélyt sem adtál magadnak. Ha nem jönne össze az Icon, akkor sem kell feladni, menni kell tovább, új lehetőségeket keresni, a modellkedés nem egyszerű kenyér. Remélem, hogy az önbizalmadat nem rombolja le ez az egészségügyi probléma, nem kell, senki sem tökéletes, még ha mást is próbálnak elhitetni az emberek a világgal.

      Törlés
  81. Szia 12 eves vagyok es nagyon nagyon szeretnek modell lenni .esetleg tudnal mondani hasonlo gyere ugynoksegeket?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Kizárólagos gyerek ügynökségről nem tudok, itt van néhány "sima". http://magyarmodellugynoksegek.blogspot.hu/search/label/gyermekmodell%20%C3%BCgyn%C3%B6ks%C3%A9g

      Törlés
  82. Szia!21 éves vagyok,174cm,53kg.Az Icon-nal lenne lehetôségem fotómodellként? Nem feltétlenül mennék kifutóra.!

    VálaszTörlés
  83. Szia! Az Icon nem fotómodell ügynökség, hanem professzionális ügynökség. Azaz kifutó, fotózás, reklám, mindenféle EGYBEN, olyan arcokat keresnek, akik mindenhol eladhatóak. Egy ilyen ügynökséghez akkor jelentkezz, ha ez nem gond, mindenféle castingra küldenek, ha felvesznek. Az már persze más kérdés, hogy miben vagy a legjobb, és később kialakul, hogy mi megy a legjobban, és akkor azt nyomatjátok, de olyat nem mondhatsz egy professzionális ügynökségnek, hogy nem vállalsz kifutós munkát. Egyébként mi a gond? A magasságod megvan hozzá, a mozgást meg megtanítják, ha úgy alakul. Ha nagyon nem akarod, akkor más ügynökség után kéne nézned. Viszont javaslom, hogy siess, 21 évesen ne vesztegesd az időt, mert lemaradsz egy esetleges profi karrierről! Hajrá!

    VálaszTörlés
  84. Szia! 13 éves 178cm magas 58kg vagyok. Novemberben töltöm a 14et . Pontos méretek most nem tudok adni de ha a derekamra teszem a kezem akkor szinte összeérnek az ujjaim. Sokan mondták hogy menjek modelnek és mostanában én is úgy érzem ez lenne a legjobb. Nagyon szívesen kipróbálnám ezt a szakmát csak kíváncsi vagyok a véleményedre. Te melyik modellügynökséget ajánlanád? Fotómodellnek kifutó modellnek vagy esetleg mindkettőnek jó lennék?
    Eszti

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! A helyedben mindenképpen megpróbálnám a jelentkezést. Bár nem láttam rólad képet, természetesen "komplex" modellnek lehetnél jó, fotó- és kifutómodellnek egyaránt, elvégre jó magas vagy! :) A kizárólagos ügynökségeket ajánlom elsősorban, ezek a legkomolyabbak, itt van esély komoly külföldi karriert befutni. Azt hiszem a Royal és a Valentine foglalkoztat 13 éves kortól is, az Icon csak 14-től, szóval azoknál már próbálkozhatsz is, de azért olvass utána, hogy hol mik a követelmények. Ha ezek nem jönnek össze, lehet próbálkozni a többi, sima ügynökségnél is. Sok sikert kívánok!

      Törlés
  85. Szia!Hány cm-től lehet kifutóra menni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! A legideálisabb magasság a kb. 173-182 cm nőknél, kb. 182-192 férfiaknál, ha mázlija van valakinek, akkor ez alatt vagy ez felett is foglalkoztatják, de ezek a ritkább esetek.

      Törlés
  86. Szia.Az gond ha csak 172cm vagyok?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Az Iconnál 170 centitől keresnek lányokat, van más professzionális ügynökség is, ahol belefér a 172.

      Törlés
  87. Sziasztok! Én 13 éves voltam áprilisban,és 164 cm. vagyok. szerintetek elérhetem a 174-et 17-18 éves koromra,hogy modell lehessek? :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Ezt így megjósolni nem tudom. Ha a családodban a nők és a férfiak is alacsonyak, akkor valószínűleg te sem fogsz megnőni, viszont ha átlagos magasság a 174 a nőknél, akkor valószínűleg te sem állsz meg addig. Fiatal vagy, 4-5 év alatt simán nőhetsz 10 centit, de nem mernék jósolgatni.

      Törlés
  88. szia! 14 éves vagyok és 164 cm.Nagyon szeretnék modell lenni!!! szerinted van esélyem??

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Még nőni kellene, mert nem vagy elég magas. Viszont mivel fiatal vagy, simán nőhetsz hamar 6-7 centit, és akkor már próbálkozhatsz a nagy ügynökségeknél. Addig javaslom, hogy gyermek modellügynökségekkel próbálkozz! Sok sikert!

      Törlés
  89. Sziasztok! Hülyeség.. Palvin Barbi az ICON-hoz 13 évesen került és 165 cm volt. Bármi lehet:) Lehet, hogy nem felelsz meg a feltételeknek de annyira látnak benned valamit, hogy felvesznek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Névtelen! Amint látod a kommentekből, soha senkit nem beszélek le a jelentkezésről. Hogy is tehetném? Senkinek nem tudom a pontos adatait, senkiről nem látok fotót, semmi jogom bárkit is lebeszélni a modell karrierről. Nem is értem, hogy miért tőlem, kvázi egy idegentől kérnek tanácsot egyrészt úgy, hogy nem látok róluk fotót, másrészt pedig semmi közöm az ügynökségekhez, tehát az én véleményem nem is igazán számít.
      Ami Barbit illeti: nem tudom, hány centi volt, amikor felvették, én csak a kiírásokat tudom hajtogatni, de mindenki inkább küldjön egy jelentkezési e-mailt, és akkor kiderül, hogy megfelel-e bármelyik ügynökség igényeinek, vagy nem.

      Törlés
  90. Szia !
    Azt szeretném megkérdezni hogy most 12 éves vagyok de sokkal fejlettebb a koromnàl , akkor mennyi esélyem van ?
    ( 153 cm ,növésben vagyok
    41kg. )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Viola! Az Iconhoz jelentkezés feltétele a betöltött 14 év és a minimum 170 centis magasság, neked sem a korod, sem a magasságod nem felel meg még. Ettől függetlenül jelentkezhetsz, bár nem véletlenül szabják meg a különböző feltételeket. Javaslom, hogy amíg be nem töltöd a 14-et, inkább gyermek ügynökségeknél próbálkozz, ott kevésbé fontos a magasság, és azoknál is lehet szép sikereket elérni. Később meg jelentkezhetsz a komolyabb, professzionális helyekre, amint megnőttél.

      Törlés
  91. szia roza vagyok!es 12 eves 165 cm palvin barbi az egyik legjobb baratnom es en is olyan szeretnek lenni mint o szoval hallotam hogy itt csak 14 evesen lehet jelentkezni tudtok valami ugynokseget ahol 12 evesen el lehet kezdeni

    VálaszTörlés
  92. Bármikor lehet jelentlezni és ha igen melyik e-mail címen lehet ezt megtenni?
    (office@ vagy info@iconmodelmanagement.net ? ) és ilyenkor mit szokás a mail-be írni? szívesen megpróbálnám...
    amúgy 17 éves, 186 cm magas fiú :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! A jelentkezés folyamatos, e-mailen lehet, küldj pár fotót magadról, arc, teljes alakos, esetleg egy fürdőnadrágos képet. Elég néhány szó rólad, ki vagy, hol tanulsz, esetleg mik a terveid, miért érdekel a modellkedés, van-e már tapasztalatod. Ha van valami különleges hobbid, érdeklődésed, azt is nyugodtan megírhatod. Sok sikert!

      Törlés