2013. február 26., kedd

Hostess munka, hosztesz munka


Mi a hostess munka? 


A host és hostess szó jelentése eredetileg házigazda. A host (magyarosan hoszt) a férfi munkaerőt, a hostess (magyarosan hosztesz) pedig a női munkaerőt jelenti. A hostess munka magában foglal minden promóciós, kóstoltató, kérdőívező, szórólapozó munkát, de ide tartoznak a rendezvényeken való ismertetés, kíséret, személykíséret, tolmácsolás is.

Minél magasabban kvalifikált a jelentkező, annál jobb munkalehetőséget, és így több pénzt kaphat. Így előny a több nyelven beszélő, felsőfokú végzettséggel rendelkező hostess.

A hostess munka nem erotikus munka, még a mai napig sokan ebben a tévhitben élnek.

Az viszont igaz, hogy jellemzően alkalmi munkáról van szó, nagyon kevés esetben lehet állandóan ilyen pozícióban dolgozni.

Azoknak ajánlott elsősorban a hostess munka, akik bírják a strapát, a hosszú munkaidőt, és szeretnek emberekkel együtt dolgozni.

Ha szeretnél hostként vagy hostessként dolgozni, akkor tekintsd meg a Host ügynökségek és a Hostess ügynökségek listáját, válaszd ki a neked legszimpatikusabbakat, és regisztrálj hozzájuk. Ne feledd, minél több ügynökséghez regisztrálsz, annál valószínűbb, hogy több munkát fogsz megkapni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése