2012. december 11., kedd

Princess Pictures


Princess Pictures

Profilja: statiszta ügynökség (tapsolós munkák)

Cím: Budapest, 3.kerület, Kecske köz 8.
Telefonszám: 06-1-438-41-47, 06-70-397-87-95
Weboldal: http://princesspictures.hu (elvileg ez a webcím, de nem elérhető jelenleg)
Facebook: ?
E-mail cím: casting@princesspictures.hu
Regisztrációs díj: 2800.-

A Princess Pictures ügynökség kifejezetten a statisztálásra specializálódott, így statiszta munkák kivételével nálunk mást nem találhatsz. Ráadásul kifejezetten a közönségmunkák (azaz tapsolós munkák) a profiljuk, különböző showműsorokba, vetélkedőkbe lehet menni statisztálni. Pl. X-faktor, Maradj talpon, stb.
Érdemes a megadott vezetékes telefonszámon érdeklődni náluk a regisztrációval kapcsolatban. Személyesen kell befáradni hozzájuk, és kitölteni egy adatlapot. A regisztrációs díjuk 2800.-. Sok munkájuk van, akár már másnap lehet menni statisztálni, ha éppen van munka.

Info video:




21 megjegyzés:

  1. nagy szar alig fizet valamit az emberrel mint a kutyával ugy beszélnek csicska ott mindenki!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. egyet értek, tiszta szégyen az egész, senkinek nem ajánlom

      Törlés
  2. nem nagy szám.1500-2000 FT ért dolgoztatnak

    VálaszTörlés
  3. vidéken örülnének,ha ilyen "szar" lehetőségek is lennének egy napi pénznek,ilyen munkáért

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Közönségmunkák szinte mindig Budapesten vannak, de léteznek vidéki ügynökségek is. Nem tudom merrefelé laksz, nézz körül a listában, hátha találsz olyan ügynökséget, ami közel esik hozzád!

      Törlés
  4. Tisztelt Modellügynökség! A Picture Modellügynökség = a Princess Picturrel? Mert a kereső így dobta ki. Modell munkák nem is léteznek náluk, mint ahogy a küldött e-mailben írták? "reklám, a fotózások, reklámfilmek világában" - írták. Korrekt cég vagy csak a pénzt "gyűjtik"? Köszönöm a választ!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem!!! Az teljesen más tészta! Az első számú ügynökség (Picture) a szélhámosság kategóriát súrolja mert nem nagyon halottam hogy bárkinek munkát adott volna. Ha így van akkor mea culpa. A második ügynökség (Princess) egy gátlástalan,tisztességtelen társaság.

      Törlés
    2. Kedves Névtelen! Elnézést a kései válaszért: úgy tudom, hogy a Princess Pictures és a Picture Modellügynökség két különböző ügynökség.

      Törlés
  5. A Princess Pictures Casting az ügynökségek legalja. Az egy dolog hogy a közönség munkát nem fizetik meg,de úgy kezelik az embereket mint a senkiket. Azt képesek voltak megcsinálni hogy az egyik műsornál (amit már nem Ők csinálnak) a pénzből 500 Ft-ot lecsípni mert helyszínen fizettek. :/ Ezt más ügynökség nem csinálja(ta) pedig szintén helyszíni kifizetés van/volt. Végtelenül kihasználják azokat akik nehezen vagy egyáltalán nem tudnak a civil munkaerő piacon elhelyezkedni. Most már odáig fajult a dolog hogy a műsoraikhoz "lasszóval" vadásszák az embereket. :P

    VálaszTörlés
  6. Legalja...Már annyira szarban vannak,hogy még emos-okat is alkalmaznak...legszarabb pénzek,legszarabb műsorok. ők biztos jól keresnek rajta, a statiszták már kevésbé...

    VálaszTörlés
  7. Én úgy voltam vele hogy megyek regisztrálni, de ahogy olvasom itt is a többség nagyon rosszakat mondd róla. Ezért adok mások véleményére.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Nem tudom, hogy megerősítést vagy cáfolatot szeretnél, hogy mégis érdemes hozzájuk regisztrálni, vagy csak leírtad a véleményed. Sajnos segíteni nem igazán tudok. Anno néhány éve beregisztráltam hozzájuk, de soha nem dolgoztam velük. Munkájuk az van, azóta is kapom az smseket, de tapasztalatom nincs velük, hogy mennyit fizetnek, vagy, hogy milyenek a körülmények, stb. Mindenesetre ha nagyon kell a pénz és nincs más, akkor érdemes lehet regisztrálni hozzájuk, hiszen a kevés pénz is több, mint a semmi. Egy-két munkával vissza lehet keresni a regisztrációs díjat, aztán el tudod dönteni, hogy akarsz-e a jövőben velük dolgozni.

      Törlés
    2. @Magyar Modellügynökség Blog! Az egy dolog hogy a Princess Casting a tapsolós munkát nem fizeti agyon,DE hogy közbe úgy szórakoznak az emberekkel mint a senkikkel az már felháborító! Itt van néhány példa a viselkedésükre: 1. Szerződés kötsz velük a munkára (pdl 5 nap) abból indoklás nélkül lehúznak 3 napot! 2. Érdeklődsz náluk (telefonon) hogy mire lehet szerződést kötni. Mondják hogy erre meg arra. Odakutyagolsz az irodához hogy munkát kapj,erre közlik a pofádba hogy bocsi de már minden műsorra telt ház van. 3. Megfenyegetnek hogyha más irodával mész dolgozni,tőlük bizony nem kapsz munkát. 4. Belekötnek a ruházatodba de hogy más koszosan büdösen ment az nem baj. És ezt a retkes 3000 Ft-ért. Inkább szenvedtem egy ideig de a pofám többé nem toltam feléjük.

      Törlés
    3. Kedves Prérifarkas!

      Nagyon sajnálom, ami kellemetlenség ért téged az ügynökséggel kapcsolatban. Találtam egy statisztákkal foglalkozó szervezetet, szólj nekik, hátha tudnak tenni valamit az ügyben, hogy a jövőben ilyen dolgok ne történjenek meg se veled, se másokkal. (Argosz Statiszta Szakszervezet, facebookon megtalálod őket)

      Nem egyszerű a statiszták élete, magam is tapasztaltam. Sajnos mindig lesznek buta emberek, akik kifizetnek százezreket egy portfolióért, vagy elmennek az élmény kedvéért ingyen szerepelni, modellkedni, statisztálni, ezért is nincsenek megbecsülve sem anyagilag, sem emberileg. És természetesen mindig lesznek ügynökségek, akik kihasználják az emberi hiszékenységet, és azt, hogy az embernek sürgősen pénzre van szüksége. A mai napig nem jöttem rá, hogy miért kell csúnyán viselkedni a statisztákkal, főleg, hogy sokan nem is „aljanépek”, hanem nyugdíjasok, diákok, akik az ösztöndíj mellé akarnak egy kis kiegészítést, vagy egyszerűen csak munkanélküliek, akik nem akarják otthon lógatni a lábukat.

      Úgy gondolom, ha egy ügynökség nem korrekt (mivel nem dolgoztam soha a Princess Pictures-zel, így nem tapasztaltam soha a fenti állítások egyikét sem), akkor nem kell vele dolgozni. Előbb-utóbb elfogynak a megbízható statiszták, és akkor gondban lesz az ügynökség, mert nem tudja kielégíteni az ügyfél kívánságait.

      Törlés
  8. Tisztelt Magyar Modellügynökség Blog! Könnyebb volt hátat fordítani a Princessnek mint háborúzni velük. A sors talán megadja a döfést hiszen a műsorokra szinte lepke hálóval vadásszák az embereket! :D Lehet azt is megérjük hogy a wc-n lehúzzák magukat mert semmilyen műsor nem kerül hozzájuk. Azaz egy TV társaság se áll velük szóba!

    VálaszTörlés
  9. szeptembertől újra alkotott ez a cég, ha megtujdák hogy más ügynökséghez is regelve vagy kirúgnak. nem hívtak több munkára azt hazudják hogy betellt. velünk is ezt csinálták. lehúzzák az ember 500-1000 ft okkal. frizbi műsoruk 8.30 től 15 ig tart szünet nélkül 2 ezer ft ért. de ami a legpatkányabb hogy mindig be kell menned szerződni hogy ne tudj aznap elmenni más műsorba, és általábban a pénzért is be kell menned hogy elvegye azt a napodat is. ajánlom a DIBIEM castingot. ott minden műsorra 3 at fizet függetlenül hogy hány órás. nem kell bejárnod az irodába és mindig a helyszínen fizet. senkinek nem ajánlom ezt

    VálaszTörlés
  10. Nov. 19-20.-án közölték velünk - kifejezetten megalázó és sértö stílusban, h. az aki elmúlt 50 éves, nem kötnek velük szerzödést semmelyik müsorra sem. Kritizálták az öltözködésüket, a korukat, stb. Az, hogy nagyon sok fiatal öltözködési ízlésficamban szenved az már nem számít. Fekete/fehérbe, csíkos ruhába öltöznek, nem számít. Beviszik magukkal a mobilt, vizet, rágóznak, ez sem számít, mert ök fiatalok. Azok meg akik betartják a szabályokat, választékosan, csinosan felöltöznek, a frizurájuk is rendben van, nem szerzödhetnek, pusztán azért, mert elmúltak 50-60 évesek. Persze nyílván lesznek "csókos" kivételek akikre ez nem vonatkozik. Úgy egészen véletlenül, nem diszkrimináció ez? Ja, és az is kiderült, hogy ez NEM az RTL vezetöségének a kérése.

    VálaszTörlés
  11. No comment. Hungary's Got Talentbe invitált a Princess engem reggel fél 7-től este 10 ig kell ott lenni (köztük 5 órát kint a tűző napon a kinti jelenetek miatt, többit peding bent ülve vagy éppen ácsorogva) mint ezt, NAPI 3.000 forintért 15 óra munkáért.... A lábaim leszakadnak nem érzem semmimet (16 éves vagyok). SENKI NEM MENJEN!!!!

    VálaszTörlés
  12. Nemcsak, hogy keveset fizetnek (én úgy tudom 3 e Ft-ot), hanem:

    - legalább két váltás speciális felsőruházatot kell vinni és a WC-ben átöltözni, mert napi három műsort vesznek fel, reggeltől estig.

    - Kaját neked kell vinned (uzsonnás zacsi..)

    - Lenéznek.

    - Az ügynökséghez Óbudára háromszor kell bebuszozni a 3 e Ft-ért, egyszer jelentkezel az adott produkcióba tapsolni, kapsz egy ún.diszpozíció nevű szerződést, aztán elmész kajával és ruhával felpakolva a város másik végére és reggeltől-estig tapsolsz, a statiszták a szünetek után tülekednek, egymást tapossák a jobb ülőhelyekért, harmadszorra egy idő után (két hét) pedig megint bebuszozol az ügynökséghez Óbudára és sorban állsz a pénzért.

    VálaszTörlés
  13. Figyeljetek egyik teefonszám sem jó! Egyenlőre ez van! Régen voltam náluk, nem vagyok elájulva.Sok kicsi sokra megy! 😉

    VálaszTörlés
  14. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés